Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ- ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ:Ανακοίνωση για τη διαδικτυακή επιστολή Γ. Κοντού PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 12:49

  alt Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά κ. Γιώργος Κοντός, σε επιστολή του σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης (streetlife. gr) αναφέρει επί λέξει – μεταξύ άλλων – τα εξής:

«Έχω στα χέρια μου αποδείξεις και στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς των πρώην δημάρχων κ.Γεωργίου Γκιώνη και Κωνσταντίνου Λογοθέτη, έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…!!!
ΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τους παραπάνω κυρίους:
-Για ποιόν λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα;
-Ποιά είναι η σχέση τους με τους εργολάβους;
ΔΙΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, να μου απαντήσουν με πειστικά επιχειρήματα, πως βρέθηκαν τα λεφτά αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς;;;;»

Καλούμε τον κ. Κοντό να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δηλώνει πως έχει στην κατοχή του, καθώς δεν κατανοούμε σε τι εξυπηρετεί η οποιαδήποτε προθεσμία.

Επίσης, καλούμε τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Γιώργο Γκιώνη και Κωνσταντίνο Λογοθέτη να τοποθετηθούν άμεσα στο δημοσίευμα, ανεξάρτητα οποιασδήποτε προθεσμίας, καθώς τέτοιου είδους δημοσιεύματα-ισχυρισμοί που εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα πρέπει να απαντώνται δημόσια.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
Γραφείο Τύπου