Τίτλοι Ειδήσεων


 

 

                                                                                                                                                                                      

 

 

Ψεκάζουν ξανά για τα κουνούπια στους Αγίους Θεοδώρους
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 11:28

 Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου στους Αγίους Θεοδώρους μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα .Συνεργεία του Δήμου έχουν ξανά ξεκινήσει ψεκασμούς ευρείας κλίμακος σε όλα τα φρεάτια των Ομβρίων της πόλης , σε όλο το παραλιακό μέτωπο και σε χώρους όπου υπάρχουν εστίες απορριμμάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 8 Ιουλ 2018 έχει ξαναγίνει έναν ψεκασμό .

&t=65s

Περισσότερα...
 
Αλλάζουν οι προδιαγραφές για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 10:42

 Με υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, καθορίστηκαν οι νέες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ ) και η κατάταξή τους σε πέντε κατηγορίες κλειδιών, αντί τεσσάρων, και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (3119/31-7-2018).

 

Συγκεκριμένα:

Περισσότερα...
 
Διπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα τα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 17:51

alt  Ολοένα και πιο δυναμικά κινείται ο ιός του Δυτικού Νείλου, μέσω των μολυσμένων κουνουπιών, ανά τη χώρα, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Περισσότερα...
 
Γλυκιά Ζωή ,Νεα Γλυκιά Ζωή ...και πολύ μπέρδεμα(VIDEO)
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 13:21

 &t=1s

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον οικισμό Γλυκιά Ζωή στους Αγίους Θεοδώρους ένα οικισμό με περίπου 40 σπίτια και δύο συλλόγους, δύο προέδρους, και πολύ μπέρδεμα. Από τα 40 σπίτια  τα 13 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και άλλα 5 σε ήμισυ ,ο ένας πρόεδρος  κανεί ανάρτησης μέσω στο Facebook και στα διάφορα μ.μ.ε. της Κορινθίας ,λογαριασμούς τραπέζης ,τηλέφωνα και λοιπά ...και ο άλλος  πρόεδρος  ζητάει  Απλώς βοήθεια . Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…Να υπενθυμίσουμε ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν από μία εβδομάδα .Οι κάτοικοι της περιοχής Γλυκιά ζωή έχουν λάβει ήδη βοήθημα από τον πάτερ Μακάριο της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής Κινέτας εδώ και έξι μέρες καθημερινό φαγητό ,μεσημέρι βράδυ είδη ρουχισμού και είδη υγιεινής.

 

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 
Σπύρος Ράτης: Οι τρεις φωτιές στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων οφείλονται στη ΔΕΗ
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 11:11

 

Την δική του ερμηνεία δίνει ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης για το πως ξεκίνησαν οι τρεις φωτιές στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, αναφέροντας ότι την αποκλειστική ευθύνη, την έχει η ΔΕΗ.

Περισσότερα...
 
Υπό έλεγχο οι μεταφορές ποσών άνω των 1.000 ευρώ μέσω τραπεζών
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 09:27

 Μέτρα ελέγχου για για κάθε μη τακτικά επαναλαμβανόμενη μεταφορά χρηματικού ποσού άνω των 1.000 ευρώ λαμβάνουν οι τράπεζες και τα λοιπά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή.

Περισσότερα...
 
Η Ελλάδα του σεισμού, της βροχής και της φωτιάς…
Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 21:37

 Από Νίκος Μπογιόπουλος
Εκεί, μέσα στα αποκαΐδια, δίπλα από τα καψαλισμένα δέντρα, όπως αποκάλυψε τότε ο «Ρ» (30/8/2006), διαφημίζονταν οι«Προσεχώς Μεζονέτες»…Στο κράτος μας όπου πάντα «το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο κόκκαλο» η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2006. Τραβήχτηκε στη Νέα Σκιώνη, ακριβώς την επόμενη μέρα από την καταστροφική πυρκαγιά που μετέτρεψε σε αποκαΐδια το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Περισσότερα...
 
Λίμνη το νοσοκομείο Σωτηρία! Σοκάρουν οι φωτογραφίες
Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 18:04

 Ο καιρός έκανε τα... δικά του και μέσα σε λίγες ώρες δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα σε πολλά σημεία της Αττικής. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Περισσότερα...
 
Εικόνες μετά τον εκτροχιασμό του τρένου στη Λαμία..μπήκε η αμαξοστοιχία σε αποθήκη
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 10:35

 Κόβουν την ανάσα οι εικόνες μετά τον εκτροχιασμό του τρένου στη Λαμία. Βομβαρδισμένο τοπίο η αποθήκη που κατέληξε. Δύο γυναίκες τραυματισμένες σε νοσοκομείο...

Περισσότερα...
 
Σε ποιες περιοχές προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή
Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 17:47

 Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Περισσότερα...
 
Σε εφαρμογή ο οικογενειακός γιατρός -Τι αλλάζει από σήμερα (διαδικασία)
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 11:40

 Σημαντικές αλλαγές έρχονται από σήμερα Τετάρτη, 1η Αυγούστου στο σύστημα υγείας αφού μπαίνει σε εφαρμογή ο οικογενειακός γιατρός.

Περισσότερα...
 
Δ.Ε.Υ.Α ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – AΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ....Δε κόβουμε το νερό σε κανένα
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 20:42

 Με αφορμή την εφαρμογή της απόφασης Δ.Σ για τον περιορισμό της παροχής σε όσους καταναλωτές είναι εξαιρετικά αμελείς και δεν ενδιαφέρονται να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και έχοντας υπόψη ότι το νερό είναι ένα φυσικό αγαθό πολύτιμο για τη ζωή και την υγεία των πολιτών και το οποίο δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε τα εξής :

Δε κόβουμε το νερό σε κανένα

Περισσότερα...
 
Το Δρόμο της Φωτιάς... Κινέτα-Άγιοι Θεόδωροι(VIDEO)
Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2018 17:40

&feature=youtu.be

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και αποκλειστικά το φίλο μου εθελοντή πυροσβέστη του συλλόγου Προστασίας του δάσους’’ Οι Άγιοι Θεόδωροι’’ Παναγιώτης Μαρκίνης (Πανάγος)  για την εξυπηρέτηση που μας έκανε σήμερα να μπορούμε να καταγράψουμε τις μεγάλες καταστροφές που έχουν γίνει στα βουνά των Γερανίων.

 
ΚΕΕΛΠΝΟ:Πώς μεταδίδεται ο ιός του Δυτικού Νείλου...Μέτρα προστασίας από τα τσιµπήµατα
Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 18:38

 Πώς μεταδίδεται ο ιός

Περισσότερα...
 
Με την πρώτη μπόρα φούσκωσε το ποτάμι της Κινέτας(video)
Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 17:47

 

&feature=youtu.be

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL