Τίτλοι Ειδήσεων

 

Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 17:19

altΠνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων ….. Καρναβάλι 2010 – Συμμετέχουμε όλοι..

Το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο  του Δήμου Κορινθίων, έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2010. Πρόκειται για ένα γεγονός που σημείωσε τεράστια επιτυχία τα δύο τελευταία έτη και αφορά όλους τους δημότες της Κορίνθου.       

 

                   Η κεντρική παρέλαση αρμάτων και  καρναβαλιστών, θα γίνει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.  Η παρέλαση των μαθητών, των ομάδων από τοπικούς Συλλόγους – Τοπικά Διαμερίσματα – ΚΑΠΗ – Οδηγισμό – Κέντρο Νέων Κορινθίας – μέλη τμημάτων Πνευματικού Κέντρου και Φροντιστηρίων και πολλών δημοτών κατά τα δύο προηγούμενα έτη, συνέβαλε ώστε το Καρναβάλι να έχει μεγάλη απήχηση και να ψυχαγωγήσει συμμετέχοντες και θεατές. Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό που όλοι  αναμένουμε την πραγματοποίησή του και αυτό συμβάλει στην καλλιέργεια της συμμετοχικής διάθεσης σε κοινούς τόπους ψυχαγωγίας προάγοντας την τοπική πολιτιστική δραστηριότητα.

 

          Οι Σύλλογοι και οι ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν στην κεντρική παρέλαση , μπορούν να επικοινωνήσουν με το Πνευματικό Κέντρο, στο τηλ: 27410 20109 για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους .

 

  Θα  ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση  με το αποκριάτικο πρόγραμμα.  

 

              

 

Με  εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος

 

Του Πνευματικού Κέντρου

 

ΦΑΡΜΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ