Τίτλοι Ειδήσεων

 

1ΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.... PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Μάιος 2011 19:33

alt Ο πρώτος φωτογραφικός μαραθώνιος είναι γεγονός και για το νομό μας!
Την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες, έμπειροι και αρχάριοι φίλοι της φωτογραφίας, θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στο αγαπημένο τους χόμπι, με ορμητήριο για φέτος το Λουτράκι.
Στους διαγωνιζόμενους θα δοθούν δύο θέματα από επαγγελματίες φωτογράφους και θα έχουν 4 ώρες στη διάθεσή τους για να επιστρέψουν την καλύτερη φωτογραφία που τράβηξαν από το καθένα. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές θα βραβευθούν, ενώ όλες οι φωτογραφίες του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις σε διάφορα σημεία του νομού.
Για τη διοργάνωση του διαγωνισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους ομάδες φίλων της φωτογραφίας που λειτουργούν σε διάφορα σημεία του νομού (Αγ. Θεοδώρους, Λουτράκι, Κόρινθο, Κιάτο).
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας απλά το ονοματεπώνυμό σας, τον τόπο διαμονής σας, την ηλικία σας, ένα τηλέφωνο κι ένα e-mail επικοινωνίας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Λειτουργεί επίσης και ομάδα στο Facebook, όπου μπορούμε να ανταλλάσσουμε ιδέες και να απαντάμε σε απορίες σχετικά με το διαγωνισμό. Θα τη βρείτε με το όνομα «Κορινθιακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας»
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό.
 
Από την ομάδα διοργάνωσης του διαγωνισμού