Τίτλοι Ειδήσεων

 

Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος – 15ος) PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2011 17:19

alt Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Κορίνθου, στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 12:00, που θα παραχωρήσουν, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του διεθνούς συνεδρίου με θέμα :

Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος – 15ος),  οι Δρ. Δημήτρης Αθανασούλης, διευθυντής της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, και ο Δρ. Σταύρος Μαμαλούκος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και θα λάβει χώρα από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μέγας χορηγός του συνεδρίου είναι το Club Hotel Casino Loutraki και χορηγοί είναι ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Νεμέας, η Pepsico-Ivi, η Heraion Tours, η Λέκκας Αρτοζαχαροπλαστείο και η Υδρία Μεταλλικά Νερά ΑΕΒΕ και το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων.