Τίτλοι Ειδήσεων

 

Κήπος
Μύγες ''αντίο'' με 4 φυσικούς τρόπους. Κανένα φλιτ. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 10:53

alt O  καιρός ζεσταίνει, τα παράθυρα ανοίγουν "τέντα" και οι μύγες μπουκάρουν στο σπίτι σου, κάθονται πάνω στα έπιπλα, στα τρόφιμα, στ' αυτιά σου, όπου βρουν. 

Περισσότερα...
 
Πώς θα απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 08:50

  alt Ποιος δεν σιχαίνεται τις κατσαρίδες; Συμφωνούμε όλοι πώς τις σιχαινόμαστε ακόμα και σκοτωμένες και δεν τις θέλουμε κοντά μας. Δυστυχώς όμως η αγαπημένη όλων μας εποχή του χρόνου, που δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι, έχει και αυτά τα αντιπαθητικά έντομα: τις κατσαρίδες.

Περισσότερα...
 
Οι επιπτώσεις στον τομέα υγείας στην Ελλάδα επιδεινώνονται λόγω της κρίσης PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 11:47

Η ύφεση, η λιτότητα και οι περιορισμοί του προϋπολογισμού έχουν επιδεινούμενες επιπτώσεις στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, προειδοποιούν Έλληνες και Βρετανοί κοινωνιολόγοι και ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας, σε σχετική μελέτη τους που δημοσιεύθηκε στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό "The Lancet".

Περισσότερα...
 
Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 08:19

alt Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες(και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον. Εν συντομία ας δούμε 2-3 βασικά. Τα συστατικά των σημερινών απορρυπαντικών (ειδικά αυτά με τα ενεργά ένζυμα) μένουν στις ίνες των ρούχων και αφήνουν υπολείμματα όσο καλά κι αν τα ξεβγάλουμε.

Περισσότερα...
 
Επιβιώνει καθημερινά με 1 ευρώ! PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2010 23:00

 Επιβιώνει καθημερινά με 1 ευρώ!Απίστευτο κι όμως αληθινό

Ένας Σλοβενός φαρμακοποιός βρήκε τη λύση για να επιβιώσει στον καιρό της οικονομικής κρίσης. Ακούγεται απίστευτο και όμως αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να ζήσει αξιοπρεπώς με ένα ευρώ την ημέρα! Μάλιστα προτρέπει και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL