Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΚΟΣΜΟΣ
Το Facebook παίρνει μέτρα για το πρόβλημα της παραπληροφόρησης PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 08:58

alt  Το Facebook φαίνεται όλο και περισσότερο πρόθυμο να παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα: Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση στην σελίδα του.

 
 
Περισσότερα...
 
Τέλος εποχής: Η LG θα αποσυρθεί από την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 07:58

  alt Η νοτιοκορεατική εταιρεία LG ανακοίνωσε την πρόθεση της να σταματήσει τις παραγωγικές δραστηριότητες στο πεδίο της κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο εμφανίζει ζημιές. Θα γίνει έτσι η πρώτη μεγάλη εταιρεία κινητών τηλεφώνων που θα αποσυρθεί τελείως από αυτή την ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά διεθνώς.

Περισσότερα...
 
«Τύμπανα πολέμου» ανάμεσα σε Ευρώπη και Κίνα – «Θα έρθουμε στη Μεσόγειο, αν έρθετε εδώ» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 09:25

alt  Ένα δημοσίευμα βάζει… φωτιά στις σχέσεις του ΝΑΤΟ και της Κίνας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της ασιατικής χώρας, Γουέι Φενγκέ.

Περισσότερα...
 
Ποτάμι το αίμα στη Μιανμάρ - Η χούντα σκότωσε 90 διαδηλωτές σε μια μέρα PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 28 Μάρτιος 2021 09:59

  alt Τουλάχιστον 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από τις δυνάμεις ασφαλείας σε ολόκληρη την Μιανμάρ, σε μια από τις πιο αιματηρές ημέρες διαδηλώσεων από την 1η Φεβρουαρίου που ο στρατός ανέτρεψε την κυβέρνηση με πραξικόπημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ και με αυτόπτες μάρτυρες.huffingtonpost.gr

Περισσότερα...
 
Γερμανικό «μπλόκο» στο Ταμείο Ανάκαμψης – Ποιες οι επιπτώσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 28 Μάρτιος 2021 09:46

 To γερμανικό οικονομικό και πολιτικό διευθυντήριο παίζει με τους δικούς του κανόνες. Έννοιες όπως η αμοιβαιοποίηση του χρέους μεταξύ των χωρών μελών της Ε.Ε., ο διαμοιρασμός των ευθυνών, η ουσιαστική ευρωπαϊκή σύγκλιση, η αλληλεγγύη εν μέσω άκρως δυσχερών συνθηκών, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, δεν το αγγίζουν. «Deutschland uber Alles» χωρίς καμία έκπτωση, κανένα συμβιβασμό, άνευ κάθε στοιχείου που εμπίπτει σ’ αυτό που οι πρωτεργάτες του ευρωπαϊκού οικοδομήματος οραματίζονταν ως ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL