Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΚΟΣΜΟΣ
Δείτε για πρώτη φορά πώς φτιάχνεται το βιομηχανοποιημένο παγωτό (video)) PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 09 Μάιος 2020 11:23

 Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς κατασκευάζεται το βιομηχανοποιημένο παγωτό. Αυτό που βρίσκεται στα ψυγεία των περιπτέρων, των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων ψιλικών.

 
Ο άνθρωπος που πέθανε 9 φορές! (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 09:12

  alt Ενας άντρας ηλικίας 29 ετών, ζει πλήρως στη ζωή του, παρά το γεγονός ότι πέθανε 9 φορές. Ο Jamie Poole γεννήθηκε με υπερτροφική καρδιομυοπάθεια – μια καρδιακή κατάσταση στην οποία ένα μέρος της καρδιάς μεγαλώνει με αποτέλεσμα το όργανο να είναι λιγότερο ικανό να αντλεί αποτελεσματικά αίμα στο σώμα, προκαλώντας μερικές φορές θανατηφόρες επιπλοκές.

Περισσότερα...
 
Προσωπικά δεδομένα: Ερευνητές στην... κλειδαρότρυπα του Twitter PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2020 08:21

  alt Ποτέ έως τώρα το Twitter δεν είχε παραχωρήσει πρόσβαση στην πλήρη ροή των tweets πάνω σε ένα θέμα, ωστόσο τίθεται ζήτημα προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Περισσότερα...
 
Ανησυχία για περίπου 1,6 δισ. εργαζόμενους... PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2020 16:23

 REUTERS alt

Περίπου 1,6 δισεκατομμύρια εργαζόμενοι στην ανεπίσημη οικονομία, που αντιπροσωπεύουν περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού, είναι σε άμεσο κίνδυνο να μη μπορούν να βγάζουν τα προς το ζην εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO).

Περισσότερα...
 
Messenger Rooms: Η νέα «πατέντα» του Facebook PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Απρίλιος 2020 08:23

  alt Τη νέα δωρεάν εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων Messenger Rooms, η οποία επιτρέπει σε έως 50 ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια κοινή online συνομιλία, παρουσίασε το Facebook. Ουσιαστικά αποτελεί απάντηση στο ολοένα και πιο δημοφιλές Zoom και μια προσπάθεια του Facebook να κερδίσει το χαμένο έδαφος εν μέσω πανδημίας, περίοδο κατά την οποία έχει αυξηθεί η ομαδική τηλεργασία και τηλεκπαίδευση.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL