Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΤΟΠΙΚΕΣ
Άγιοι Θεόδωροι:Πόλη «φάντασμα»(video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Μάρτιος 2020 18:02

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 12:30...Σε πόλη «φάντασμα» έχει μετατραπεί η πόλη των Άγ. Θεοδώρων με τους πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία να πειθαρχούν στο μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

 
Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 11:00

 altΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Π. ΤΜΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Περισσότερα...
 
Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων ... PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 18:51

alt  Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19 και με στόχο την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, καλεί τους πολίτες να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, την ηλεκτρονική αλληλογραφία αλλά και τους ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν περιορίζοντας την μετακίνηση τους και την αυτοπρόσωπη παρουσία στα δημοτικά καταστήματα. 

Περισσότερα...
 
Μήνυμα Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 18:19

alt  Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου, της Ελληνικής Επανάστασης που οδήγησε στην εθνική παλιγγενεσία, μας βρίσκει σε μια χρονική συγκυρία που καλούμαστε όλοι να δώσουμε τον δικό μας αγώνα σε έναν ύπουλο, αόρατο εχθρό και να αναθεωρήσουμε την καθημερινότητά μας και τις προτεραιότητές μας.

Περισσότερα...
 
Ατομική ευθύνη και συλλογική συμπεριφορά PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 17:41

  alt Στο πλαίσιο της πρόληψης του κορωνοϊού, οι έκτακτες συνθήκες επιβάλλουν ατομική ευθύνη και συλλογική συμπεριφορά. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παραμένει σε επαγρύπνηση και οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στις υπηρεσίες καθαριότητας και ανακύκλωσης λειτουργούν ως ανθρώπινη ασπίδα για τη δημόσια υγεία.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL